Information och fakta om flygplatser i Svalbard och Jan Mayen. Klicka vidare via nedanstående länkar för att få mer detaljerad data om olika flygplatser. Tex information om i vilka orter det finns flygplatser. Det finns fakta om totalt 4 st flygplatser i Svalbard och Jan Mayen.

Svalbard och Jan Mayen är ett land där det bor ca 2 550 människor och ligger i världsdelen Europa. Huvudstad är Longyearbyen med ca 2 060 invånare. Det tre största städerna är Longyearbyen. Total yta/area på 62 049 km2 och grannländer som tex -. Svalbard och Jan Mayens officiella valuta är Krone (NOK) och används för att betala med. Olika språk som används är tex Norwegian, Russian. För att ringa till Svalbard och Jan Mayen använder man landskoden 47. Sajter på Internet som kommer från Svalbard och Jan Mayen har toppdomänen .sj. Andra namn för Svalbard och Jan Mayen är -. Letar du efter flygresor till eller från Svalbard och Jan Mayen och vill söka efter billiga flygbiljetter så tipsar vi om sajter och resebolag. Lista och fakta om alla flygplatser och information om väder och kartor över Svalbard och Jan Mayen.

Flygplatser i Svalbard och Jan Mayen – Städer

 • Flygplatser i Barentsburg
  Information och data om flygplatser vid Barentsburg, -, Svalbard och Jan Mayen. Det finns data om totalt en flygplats i närheten och kring Barentsburg.
 • Flygplatser i Ny-Alesund
  Lista och information om stora flygplatser i och omkring Ny-Alesund, -, Svalbard och Jan Mayen Det finns fakta om en flygplats i närheten av Ny-Alesund.
 • Flygplatser i Piramida
  Fakta och data om flygplatser vid Piramida, -, Svalbard och Jan Mayen. Totalt finns det en flygplats omkring och i närheten av Piramida.
 • Flygplatser i Sveagruva
  Lista och information om stora flygplatser i och omkring Sveagruva, -, Svalbard och Jan Mayen Det finns fakta om en flygplats i närheten av Sveagruva.