I Information och data om flygplatser i Slovenien. Gå vidare via nedanstående länkar för att få mer detaljerad fakta om olika flygplatser. Tex information om i vilka samhällen det finns flygplatser. Det finns information om totalt 5 st flygplatser i Slovenien.

Slovenien har ca 2 007 000 invånare och ligger i Europa. Huvudstad är Ljubljana där det bor ca 272 220 invånare. Det tre största städerna är Ljubljana, Maribor, Celje. Total yta/area på 20 273 km2 och grannländer som tex Österrike, Kroatien, Ungern, Italien. Sloveniens officiella valuta är Euro (EUR) och används för att betala med. Olika språk som används är tex Serbo-Croatian, Slovenian. För att ringa till Slovenien använder man landskoden 386. Sajter på Internet som kommer från Slovenien har toppdomänen .si. Andra namn för Slovenien är -. Letar du efter flygresor till eller från Slovenien och vill söka efter billiga flygbiljetter så tipsar vi om sajter och resebolag. Lista och fakta om alla flygplatser och information om väder och kartor över Slovenien.

Flygplatser i Slovenien – Städer

 • Flygplatser i Cerklje na Gorenjskem
  Information och data om flygplatser vid Cerklje na Gorenjskem, Cerklje na Gorenjskem, Slovenien. Det finns data om totalt en flygplats i närheten och kring Cerklje na Gorenjskem.
 • Flygplatser i Ljubljana
  Information och data om flygplatser vid Ljubljana, Ljubljana, Slovenien. Det finns data om totalt en flygplats i närheten och kring Ljubljana.
 • Flygplatser i Maribor
  Fakta och data om flygplatser vid Maribor, Maribor, Slovenien. Totalt finns det en flygplats omkring och i närheten av Maribor.
 • Flygplatser i Portoroz
  Lista och information om stora flygplatser i och omkring Portoroz, Piran-Pirano, Slovenien Det finns fakta om en flygplats i närheten av Portoroz.
 • Flygplatser i Slovenj Gradec
  Fakta och data om flygplatser vid Slovenj Gradec, Slovenj Gradec, Slovenien. Totalt finns det en flygplats omkring och i närheten av Slovenj Gradec.