Fakta och data om flygplatser i Slovakien. Använd nedanstående länkar för att få mer detaljerad information om olika flygplatser. Tex information om i vilka städer det finns flygplatser. Det finns data om totalt 10 st flygplatser i Slovakien.

Slovakien är ett land med ca 5 455 000 invånare och ligger i Europa. Huvudstaden är Bratislava där det bor ca 423 737 invånare. Det tre största städerna är Bratislava, Košice, Nitra. Total yta/area på 48 845 km2 och grannländer som tex Österrike, Tjeckien, Ungern, Polen, Ukraina. Slovakiens officiella valuta är Euro (EUR) och används för att betala med. Olika språk som används är tex Hungarian, Slovak. För att ringa till Slovakien använder man landskoden 421. Sajter på Internet som kommer från Slovakien har toppdomänen .sk. Andra namn för Slovakien är -. Letar du efter flygresor till eller från Slovakien och vill söka efter billiga flygbiljetter så tipsar vi om sajter och resebolag. Lista och fakta om alla flygplatser och information om väder och kartor över Slovakien.

Flygplatser i Slovakien – Städer

 • Flygplatser i Bratislava
  Information och data om flygplatser vid Bratislava, Bratislavsky, Slovakien. Det finns data om totalt 2 flygplatser i närheten och kring Bratislava.
 • Flygplatser i Bratislava
  Lista och information om stora flygplatser i och omkring Bratislava, -, Slovakien Det finns fakta om en flygplats i närheten av Bratislava.
 • Flygplatser i Košice
  Lista och information om stora flygplatser i och omkring Košice, Kosicky, Slovakien Det finns fakta om en flygplats i närheten av Košice.
 • Flygplatser i Malacky
  Lista och information om stora flygplatser i och omkring Malacky, Bratislavsky, Slovakien Det finns fakta om en flygplats i närheten av Malacky.
 • Flygplatser i Piestany
  Fakta och data om flygplatser vid Piestany, Trnavsky, Slovakien. Totalt finns det en flygplats omkring och i närheten av Piestany.
 • Flygplatser i Poprad
  Fakta och data om flygplatser vid Poprad, Presovsky, Slovakien. Totalt finns det en flygplats omkring och i närheten av Poprad.
 • Flygplatser i Sliac
  Fakta och data om flygplatser vid Sliac, -, Slovakien. Totalt finns det en flygplats omkring och i närheten av Sliac.
 • Flygplatser i Trencin
  Information och data om flygplatser vid Trencin, Trenciansky, Slovakien. Det finns data om totalt en flygplats i närheten och kring Trencin.
 • Flygplatser i Žilina
  Lista och information om stora flygplatser i och omkring Žilina, Zilinsky, Slovakien Det finns fakta om en flygplats i närheten av Žilina.