I Information och data om flygplatser i Serbien. Gå vidare via nedanstående länkar för att få mer detaljerad fakta om olika flygplatser. Tex information om i vilka samhällen det finns flygplatser. Det finns information om totalt 4 st flygplatser i Serbien.

Serbien har ca 7 344 847 invånare och ligger i Europa. Huvudstad är Belgrad där det bor ca 1 273 651 invånare. Det tre största städerna är Belgrad, Niš, Novi Sad. Total yta/area på 88 361 km2 och grannländer som tex Albanien, Bosnien och Hercegovina, Bosnien-Hercegovina, Bulgarien, Kroatien, Ungern, Montenegro, Makedonien, Rumänien, Kosovo. Serbiens officiella valuta är Dinar (RSD) och används för att betala med. Olika språk som används är tex Bosnian, Hungarian, Serbian. För att ringa till Serbien använder man landskoden 381. Sajter på Internet som kommer från Serbien har toppdomänen .rs. Andra namn för Serbien är -. Letar du efter flygresor till eller från Serbien och vill söka efter billiga flygbiljetter så tipsar vi om sajter och resebolag. Lista och fakta om alla flygplatser och information om väder och kartor över Serbien.

Flygplatser i Serbien – Städer

 • Flygplatser i Belgrad
  Lista och information om stora flygplatser i och omkring Belgrad, Central Serbia, Serbien Det finns fakta om en flygplats i närheten av Belgrad.
 • Flygplatser i Niš
  Fakta och data om flygplatser vid Niš, Central Serbia, Serbien. Totalt finns det en flygplats omkring och i närheten av Niš.
 • Flygplatser i Pristina
  Lista och information om stora flygplatser i och omkring Pristina, -, Serbien Det finns fakta om en flygplats i närheten av Pristina.
 • Flygplatser i Vrsac
  Fakta och data om flygplatser vid Vrsac, Autonomna Pokrajina Vojvodina, Serbien. Totalt finns det en flygplats omkring och i närheten av Vrsac.