I Information och data om flygplatser i Saint Lucia. Gå vidare via nedanstående länkar för att få mer detaljerad fakta om olika flygplatser. Tex information om i vilka samhällen det finns flygplatser. Det finns information om totalt 3 st flygplatser i Saint Lucia.

Saint Lucia har ca 160 922 invånare och ligger i Nordamerika. Huvudstad är Castries där det bor ca 20 000 invånare. Det tre största städerna är Castries. Total yta/area på 616 km2 och grannländer som tex -. Saint Lucias officiella valuta är Dollar (XCD) och används för att betala med. Olika språk som används är tex English. För att ringa till Saint Lucia använder man landskoden +1-758. Sajter på Internet som kommer från Saint Lucia har toppdomänen .lc. Andra namn för Saint Lucia är Saint Lucia, S:t Lucia, St Lucia. Letar du efter flygresor till eller från Saint Lucia och vill söka efter billiga flygbiljetter så tipsar vi om sajter och resebolag. Lista och fakta om alla flygplatser och information om väder och kartor över Saint Lucia.

Flygplatser i Saint Lucia – Städer

  • Flygplatser i Castries
    Lista och information om stora flygplatser i och omkring Castries, Castries Quarter, Saint Lucia Det finns fakta om en flygplats i närheten av Castries.
  • Flygplatser i Hewandorra
    Fakta och data om flygplatser vid Hewandorra, -, Saint Lucia. Totalt finns det en flygplats omkring och i närheten av Hewandorra.
  • Flygplatser i Soufriere
    Lista och information om stora flygplatser i och omkring Soufriere, Soufriere, Saint Lucia Det finns fakta om en flygplats i närheten av Soufriere.