Information och fakta om flygplatser i Saint Kitts och Nevis. Klicka vidare via nedanstående länkar för att få mer detaljerad data om olika flygplatser. Tex information om i vilka orter det finns flygplatser. Det finns fakta om totalt 3 st flygplatser i Saint Kitts och Nevis.

Saint Kitts och Nevis är ett land där det bor ca 51 134 människor och ligger i världsdelen Nordamerika. Huvudstad är Basseterre med ca 12 920 invånare. Det tre största städerna är Basseterre. Total yta/area på 261 km2 och grannländer som tex -. Saint Kitts och Neviss officiella valuta är Dollar (XCD) och används för att betala med. Olika språk som används är tex English. För att ringa till Saint Kitts och Nevis använder man landskoden +1-869. Sajter på Internet som kommer från Saint Kitts och Nevis har toppdomänen .kn. Andra namn för Saint Kitts och Nevis är Saint Kitts och Nevis, S:t Kitts och Nevis, Saint Christopher och Nevis, St Kitts och Nevis. Letar du efter flygresor till eller från Saint Kitts och Nevis och vill söka efter billiga flygbiljetter så tipsar vi om sajter och resebolag. Lista och fakta om alla flygplatser och information om väder och kartor över Saint Kitts och Nevis.

Flygplatser i Saint Kitts och Nevis – Städer

  • Flygplatser i Basseterre
    Information och data om flygplatser vid Basseterre, Saint George Basseterre, Saint Kitts och Nevis. Det finns data om totalt 2 flygplatser i närheten och kring Basseterre.
  • Flygplatser i Charlestown
    Lista och information om stora flygplatser i och omkring Charlestown, Saint Paul Charlestown, Saint Kitts och Nevis Det finns fakta om en flygplats i närheten av Charlestown.