Information och fakta om flygplatser i Qatar. Klicka vidare via nedanstående länkar för att få mer detaljerad data om olika flygplatser. Tex information om i vilka orter det finns flygplatser. Det finns fakta om totalt 3 st flygplatser i Qatar.

Qatar är ett land där det bor ca 840 926 människor och ligger i världsdelen Asien. Huvudstad är Doha med ca 344 939 invånare. Det tre största städerna är Doha. Total yta/area på 11 437 km2 och grannländer som tex Saudiarabien. Qatars officiella valuta är Rial (QAR) och används för att betala med. Olika språk som används är tex Arabic, Spanish. För att ringa till Qatar använder man landskoden 974. Sajter på Internet som kommer från Qatar har toppdomänen .qa. Andra namn för Qatar är -. Letar du efter flygresor till eller från Qatar och vill söka efter billiga flygbiljetter så tipsar vi om sajter och resebolag. Lista och fakta om alla flygplatser och information om väder och kartor över Qatar.

Flygplatser i Qatar – Städer

  • Flygplatser i Doha
    Information och data om flygplatser vid Doha, Ad Dawhah, Qatar. Det finns data om totalt 3 flygplatser i närheten och kring Doha.