Fakta och data om flygplatser i Puerto Rico. Använd nedanstående länkar för att få mer detaljerad information om olika flygplatser. Tex information om i vilka städer det finns flygplatser. Det finns data om totalt 13 st flygplatser i Puerto Rico.

Puerto Rico är ett land med ca 3 916 632 invånare och ligger i Nordamerika. Huvudstaden är San Juan där det bor ca 418 140 invånare. Det tre största städerna är San Juan. Total yta/area på 9 104 km2 och grannländer som tex -. Puerto Ricos officiella valuta är Dollar (USD) och används för att betala med. Olika språk som används är tex English, Spanish. För att ringa till Puerto Rico använder man landskoden +1-787 and 1-939. Sajter på Internet som kommer från Puerto Rico har toppdomänen .pr. Andra namn för Puerto Rico är -. Letar du efter flygresor till eller från Puerto Rico och vill söka efter billiga flygbiljetter så tipsar vi om sajter och resebolag. Lista och fakta om alla flygplatser och information om väder och kartor över Puerto Rico.

Flygplatser i Puerto Rico – Städer

 • Flygplatser i Aguadilla
  Fakta och data om flygplatser vid Aguadilla, Aguadilla, Puerto Rico. Totalt finns det en flygplats omkring och i närheten av Aguadilla.
 • Flygplatser i Arecibo
  Information och data om flygplatser vid Arecibo, Arecibo, Puerto Rico. Det finns data om totalt en flygplats i närheten och kring Arecibo.
 • Flygplatser i Ceiba
  Fakta och data om flygplatser vid Ceiba, Vega Alta, Puerto Rico. Totalt finns det 2 flygplatser omkring och i närheten av Ceiba.
 • Flygplatser i Culebra Island
  Fakta och data om flygplatser vid Culebra Island, -, Puerto Rico. Totalt finns det en flygplats omkring och i närheten av Culebra Island.
 • Flygplatser i Fajardo
  Information och data om flygplatser vid Fajardo, Fajardo, Puerto Rico. Det finns data om totalt 2 flygplatser i närheten och kring Fajardo.
 • Flygplatser i Mayagueez
  Fakta och data om flygplatser vid Mayagueez, Mayaguez, Puerto Rico. Totalt finns det en flygplats omkring och i närheten av Mayagueez.
 • Flygplatser i Ponce
  Lista och information om stora flygplatser i och omkring Ponce, Ponce, Puerto Rico Det finns fakta om en flygplats i närheten av Ponce.
 • Flygplatser i San Juan
  Lista och information om stora flygplatser i och omkring San Juan, San Juan, Puerto Rico Det finns fakta om 3 flygplatser i närheten av San Juan.
 • Flygplatser i Vieques Island
  Fakta och data om flygplatser vid Vieques Island, -, Puerto Rico. Totalt finns det en flygplats omkring och i närheten av Vieques Island.