I Information och data om flygplatser i Palau. Gå vidare via nedanstående länkar för att få mer detaljerad fakta om olika flygplatser. Tex information om i vilka samhällen det finns flygplatser. Det finns information om totalt 3 st flygplatser i Palau.

Palau har ca 19 907 invånare och ligger i Oceanien. Huvudstad är Melekeok där det bor ca 0 invånare. Det tre största städerna är -. Total yta/area på 458 km2 och grannländer som tex -. Palaus officiella valuta är Dollar (USD) och används för att betala med. Olika språk som används är tex English, Japanese, Chinese. För att ringa till Palau använder man landskoden 680. Sajter på Internet som kommer från Palau har toppdomänen .pw. Andra namn för Palau är -. Letar du efter flygresor till eller från Palau och vill söka efter billiga flygbiljetter så tipsar vi om sajter och resebolag. Lista och fakta om alla flygplatser och information om väder och kartor över Palau.

Flygplatser i Palau – Städer

  • Flygplatser i Angaur State
    Information och data om flygplatser vid Angaur State, Angaur, Palau. Det finns data om totalt en flygplats i närheten och kring Angaur State.
  • Flygplatser i Babelthuap
    Fakta och data om flygplatser vid Babelthuap, -, Palau. Totalt finns det en flygplats omkring och i närheten av Babelthuap.
  • Flygplatser i Peleliu
    Information och data om flygplatser vid Peleliu, -, Palau. Det finns data om totalt en flygplats i närheten och kring Peleliu.