Information och fakta om flygplatser i Norfolkön. Klicka vidare via nedanstående länkar för att få mer detaljerad data om olika flygplatser. Tex information om i vilka orter det finns flygplatser. Det finns fakta om totalt 1 st flygplatser i Norfolkön.

Norfolkön är ett land där det bor ca 1 828 människor och ligger i världsdelen Oceanien. Huvudstad är Kingston med ca 0 invånare. Det tre största städerna är -. Total yta/area på 35 km2 och grannländer som tex -. Norfolköns officiella valuta är Dollar (AUD) och används för att betala med. Olika språk som används är tex English. För att ringa till Norfolkön använder man landskoden 672. Sajter på Internet som kommer från Norfolkön har toppdomänen .nf. Andra namn för Norfolkön är -. Letar du efter flygresor till eller från Norfolkön och vill söka efter billiga flygbiljetter så tipsar vi om sajter och resebolag. Lista och fakta om alla flygplatser och information om väder och kartor över Norfolkön.

Flygplatser i Norfolkön – Städer

  • Flygplatser i Norfolk Island
    Fakta och data om flygplatser vid Norfolk Island, -, Norfolkön. Totalt finns det en flygplats omkring och i närheten av Norfolk Island.