Information och fakta om flygplatser i Nordmarianerna. Klicka vidare via nedanstående länkar för att få mer detaljerad data om olika flygplatser. Tex information om i vilka orter det finns flygplatser. Det finns fakta om totalt 3 st flygplatser i Nordmarianerna.

Nordmarianerna är ett land där det bor ca 53 883 människor och ligger i världsdelen Oceanien. Huvudstad är Saipan med ca 0 invånare. Det tre största städerna är -. Total yta/area på 477 km2 och grannländer som tex -. Nordmarianernas officiella valuta är Dollar (USD) och används för att betala med. Olika språk som används är tex Chamorro, English, Tagalog, Chinese. För att ringa till Nordmarianerna använder man landskoden +1-670. Sajter på Internet som kommer från Nordmarianerna har toppdomänen .mp. Andra namn för Nordmarianerna är -. Letar du efter flygresor till eller från Nordmarianerna och vill söka efter billiga flygbiljetter så tipsar vi om sajter och resebolag. Lista och fakta om alla flygplatser och information om väder och kartor över Nordmarianerna.

Flygplatser i Nordmarianerna – Städer

  • Flygplatser i Rota
    Fakta och data om flygplatser vid Rota, -, Nordmarianerna. Totalt finns det en flygplats omkring och i närheten av Rota.
  • Flygplatser i Saipan
    Lista och information om stora flygplatser i och omkring Saipan, Saipan, Nordmarianerna Det finns fakta om en flygplats i närheten av Saipan.
  • Flygplatser i West Tinian
    Information och data om flygplatser vid West Tinian, -, Nordmarianerna. Det finns data om totalt en flygplats i närheten och kring West Tinian.