Fakta och data om flygplatser i Niger. Använd nedanstående länkar för att få mer detaljerad information om olika flygplatser. Tex information om i vilka städer det finns flygplatser. Det finns data om totalt 7 st flygplatser i Niger.

Niger är ett land med ca 15 878 271 invånare och ligger i Afrika. Huvudstaden är Niamey där det bor ca 774 235 invånare. Det tre största städerna är Niamey, Agadez, Tahoua. Total yta/area på 1 267 000 km2 och grannländer som tex Burkina Faso, Benin, Algeriet, Libyen, Mali, Nigeria, Tchad. Nigers officiella valuta är Franc (XOF) och används för att betala med. Olika språk som används är tex French, Hausa, Kanuri. För att ringa till Niger använder man landskoden 227. Sajter på Internet som kommer från Niger har toppdomänen .ne. Andra namn för Niger är -. Letar du efter flygresor till eller från Niger och vill söka efter billiga flygbiljetter så tipsar vi om sajter och resebolag. Lista och fakta om alla flygplatser och information om väder och kartor över Niger.

Flygplatser i Niger – Städer

 • Flygplatser i Agadez
  Fakta och data om flygplatser vid Agadez, Agadez, Niger. Totalt finns det en flygplats omkring och i närheten av Agadez.
 • Flygplatser i Diffa
  Fakta och data om flygplatser vid Diffa, Diffa, Niger. Totalt finns det en flygplats omkring och i närheten av Diffa.
 • Flygplatser i Dirkou
  Lista och information om stora flygplatser i och omkring Dirkou, -, Niger Det finns fakta om en flygplats i närheten av Dirkou.
 • Flygplatser i Maradi
  Fakta och data om flygplatser vid Maradi, Maradi, Niger. Totalt finns det en flygplats omkring och i närheten av Maradi.
 • Flygplatser i Niamey
  Fakta och data om flygplatser vid Niamey, Niamey, Niger. Totalt finns det en flygplats omkring och i närheten av Niamey.
 • Flygplatser i Tahoua
  Fakta och data om flygplatser vid Tahoua, Tahoua, Niger. Totalt finns det en flygplats omkring och i närheten av Tahoua.
 • Flygplatser i Zinder
  Information och data om flygplatser vid Zinder, Zinder, Niger. Det finns data om totalt en flygplats i närheten och kring Zinder.