Information och fakta om flygplatser i Nicaragua. Klicka vidare via nedanstående länkar för att få mer detaljerad data om olika flygplatser. Tex information om i vilka orter det finns flygplatser. Det finns fakta om totalt 11 st flygplatser i Nicaragua.

Nicaragua är ett land där det bor ca 5 995 928 människor och ligger i världsdelen Nordamerika. Huvudstad är Managua med ca 973 087 invånare. Det tre största städerna är Managua. Total yta/area på 129 494 km2 och grannländer som tex Costa Rica, Honduras. Nicaraguas officiella valuta är Cordoba (NIO) och används för att betala med. Olika språk som används är tex English, Spanish. För att ringa till Nicaragua använder man landskoden 505. Sajter på Internet som kommer från Nicaragua har toppdomänen .ni. Andra namn för Nicaragua är -. Letar du efter flygresor till eller från Nicaragua och vill söka efter billiga flygbiljetter så tipsar vi om sajter och resebolag. Lista och fakta om alla flygplatser och information om väder och kartor över Nicaragua.

Flygplatser i Nicaragua – Städer

 • Flygplatser i Bilwi
  Information och data om flygplatser vid Bilwi, Atlantico Norte (RAAN), Nicaragua. Det finns data om totalt en flygplats i närheten och kring Bilwi.
 • Flygplatser i Bluefields
  Fakta och data om flygplatser vid Bluefields, Atlantico Sur, Nicaragua. Totalt finns det en flygplats omkring och i närheten av Bluefields.
 • Flygplatser i Bonanza
  Information och data om flygplatser vid Bonanza, Atlantico Norte (RAAN), Nicaragua. Det finns data om totalt en flygplats i närheten och kring Bonanza.
 • Flygplatser i Corn Island
  Fakta och data om flygplatser vid Corn Island, Atlantico Sur, Nicaragua. Totalt finns det en flygplats omkring och i närheten av Corn Island.
 • Flygplatser i Leon
  Lista och information om stora flygplatser i och omkring Leon, Leon, Nicaragua Det finns fakta om en flygplats i närheten av Leon.
 • Flygplatser i Los Brasiles
  Information och data om flygplatser vid Los Brasiles, -, Nicaragua. Det finns data om totalt en flygplats i närheten och kring Los Brasiles.
 • Flygplatser i Managua
  Information och data om flygplatser vid Managua, Managua, Nicaragua. Det finns data om totalt en flygplats i närheten och kring Managua.
 • Flygplatser i Rosita
  Lista och information om stora flygplatser i och omkring Rosita, -, Nicaragua Det finns fakta om en flygplats i närheten av Rosita.
 • Flygplatser i San Carlos
  Lista och information om stora flygplatser i och omkring San Carlos, Rio San Juan, Nicaragua Det finns fakta om en flygplats i närheten av San Carlos.
 • Flygplatser i Siuna
  Information och data om flygplatser vid Siuna, Atlantico Norte (RAAN), Nicaragua. Det finns data om totalt en flygplats i närheten och kring Siuna.
 • Flygplatser i Waspam
  Fakta och data om flygplatser vid Waspam, Atlantico Norte (RAAN), Nicaragua. Totalt finns det en flygplats omkring och i närheten av Waspam.