I Information och data om flygplatser i Mongoliet. Gå vidare via nedanstående länkar för att få mer detaljerad fakta om olika flygplatser. Tex information om i vilka samhällen det finns flygplatser. Det finns information om totalt 13 st flygplatser i Mongoliet.

Mongoliet har ca 3 086 918 invånare och ligger i Asien. Huvudstad är Ulan Bator där det bor ca 0 invånare. Det tre största städerna är Ulaanbaatar, Erdenet, Darchan. Total yta/area på 1 565 000 km2 och grannländer som tex Kina, Ryssland. Mongoliets officiella valuta är Tugrik (MNT) och används för att betala med. Olika språk som används är tex Mongolian, Russian. För att ringa till Mongoliet använder man landskoden 976. Sajter på Internet som kommer från Mongoliet har toppdomänen .mn. Andra namn för Mongoliet är -. Letar du efter flygresor till eller från Mongoliet och vill söka efter billiga flygbiljetter så tipsar vi om sajter och resebolag. Lista och fakta om alla flygplatser och information om väder och kartor över Mongoliet.

Flygplatser i Mongoliet – Städer

 • Flygplatser i Altai
  Fakta och data om flygplatser vid Altai, Govi-Altay, Mongoliet. Totalt finns det en flygplats omkring och i närheten av Altai.
 • Flygplatser i Arvaikheer
  Fakta och data om flygplatser vid Arvaikheer, -, Mongoliet. Totalt finns det en flygplats omkring och i närheten av Arvaikheer.
 • Flygplatser i Bayanhongor
  Fakta och data om flygplatser vid Bayanhongor, Bayanhongor, Mongoliet. Totalt finns det en flygplats omkring och i närheten av Bayanhongor.
 • Flygplatser i Bulgan
  Lista och information om stora flygplatser i och omkring Bulgan, Bulgan, Mongoliet Det finns fakta om en flygplats i närheten av Bulgan.
 • Flygplatser i Choibalsan
  Fakta och data om flygplatser vid Choibalsan, East Aimak, Mongoliet. Totalt finns det en flygplats omkring och i närheten av Choibalsan.
 • Flygplatser i Dalandzadgad
  Lista och information om stora flygplatser i och omkring Dalandzadgad, OEmnoegovi, Mongoliet Det finns fakta om en flygplats i närheten av Dalandzadgad.
 • Flygplatser i Khovd
  Information och data om flygplatser vid Khovd, Hovd, Mongoliet. Det finns data om totalt en flygplats i närheten och kring Khovd.
 • Flygplatser i Murun-kuren
  Fakta och data om flygplatser vid Murun-kuren, Hovsgol, Mongoliet. Totalt finns det en flygplats omkring och i närheten av Murun-kuren.
 • Flygplatser i OElgiy
  Lista och information om stora flygplatser i och omkring OElgiy, Bayan-Olgiy, Mongoliet Det finns fakta om en flygplats i närheten av OElgiy.
 • Flygplatser i Ulaanbaatar
  Information och data om flygplatser vid Ulaanbaatar, Ulaanbaatar, Mongoliet. Det finns data om totalt 2 flygplatser i närheten och kring Ulaanbaatar.
 • Flygplatser i Ulaangom
  Fakta och data om flygplatser vid Ulaangom, Uvs, Mongoliet. Totalt finns det en flygplats omkring och i närheten av Ulaangom.
 • Flygplatser i Uliastai
  Information och data om flygplatser vid Uliastai, -, Mongoliet. Det finns data om totalt en flygplats i närheten och kring Uliastai.