I Information och data om flygplatser i Moldavien. Gå vidare via nedanstående länkar för att få mer detaljerad fakta om olika flygplatser. Tex information om i vilka samhällen det finns flygplatser. Det finns information om totalt 3 st flygplatser i Moldavien.

Moldavien har ca 4 324 000 invånare och ligger i Europa. Huvudstad är Chişinău där det bor ca 635 994 invånare. Det tre största städerna är Chişinău, Tiraspol, Tighina. Total yta/area på 33 843 km2 och grannländer som tex Rumänien, Ukraina. Moldaviens officiella valuta är Leu (MDL) och används för att betala med. Olika språk som används är tex Romanian, Russian, Turkish. För att ringa till Moldavien använder man landskoden 373. Sajter på Internet som kommer från Moldavien har toppdomänen .md. Andra namn för Moldavien är -. Letar du efter flygresor till eller från Moldavien och vill söka efter billiga flygbiljetter så tipsar vi om sajter och resebolag. Lista och fakta om alla flygplatser och information om väder och kartor över Moldavien.

Flygplatser i Moldavien – Städer

  • Flygplatser i Chişinău
    Fakta och data om flygplatser vid Chişinău, Chisinau, Moldavien. Totalt finns det en flygplats omkring och i närheten av Chişinău.
  • Flygplatser i Saltsy
    Lista och information om stora flygplatser i och omkring Saltsy, -, Moldavien Det finns fakta om en flygplats i närheten av Saltsy.
  • Flygplatser i Strymba
    Information och data om flygplatser vid Strymba, -, Moldavien. Det finns data om totalt en flygplats i närheten och kring Strymba.