I Information och data om flygplatser i Mauritius. Gå vidare via nedanstående länkar för att få mer detaljerad fakta om olika flygplatser. Tex information om i vilka samhällen det finns flygplatser. Det finns information om totalt 2 st flygplatser i Mauritius.

Mauritius har ca 1 294 104 invånare och ligger i Afrika. Huvudstad är Port Louis där det bor ca 155 226 invånare. Det tre största städerna är Port Louis. Total yta/area på 2 040 km2 och grannländer som tex -. Mauritiuss officiella valuta är Rupee (MUR) och används för att betala med. Olika språk som används är tex English, French. För att ringa till Mauritius använder man landskoden 230. Sajter på Internet som kommer från Mauritius har toppdomänen .mu. Andra namn för Mauritius är -. Letar du efter flygresor till eller från Mauritius och vill söka efter billiga flygbiljetter så tipsar vi om sajter och resebolag. Lista och fakta om alla flygplatser och information om väder och kartor över Mauritius.

Flygplatser i Mauritius – Städer

  • Flygplatser i Plaisance
    Lista och information om stora flygplatser i och omkring Plaisance, -, Mauritius Det finns fakta om en flygplats i närheten av Plaisance.
  • Flygplatser i Rodriguez Island
    Information och data om flygplatser vid Rodriguez Island, -, Mauritius. Det finns data om totalt en flygplats i närheten och kring Rodriguez Island.