Information och fakta om flygplatser i Liberia. Klicka vidare via nedanstående länkar för att få mer detaljerad data om olika flygplatser. Tex information om i vilka orter det finns flygplatser. Det finns fakta om totalt 3 st flygplatser i Liberia.

Liberia är ett land där det bor ca 3 685 076 människor och ligger i världsdelen Afrika. Huvudstad är Monrovia med ca 939 524 invånare. Det tre största städerna är Monrovia. Total yta/area på 111 370 km2 och grannländer som tex Elfenbenskusten, Guinea, Sierra Leone. Liberias officiella valuta är Dollar (LRD) och används för att betala med. Olika språk som används är tex English. För att ringa till Liberia använder man landskoden 231. Sajter på Internet som kommer från Liberia har toppdomänen .lr. Andra namn för Liberia är -. Letar du efter flygresor till eller från Liberia och vill söka efter billiga flygbiljetter så tipsar vi om sajter och resebolag. Lista och fakta om alla flygplatser och information om väder och kartor över Liberia.

Flygplatser i Liberia – Städer

  • Flygplatser i Greenville
    Lista och information om stora flygplatser i och omkring Greenville, Sinoe, Liberia Det finns fakta om en flygplats i närheten av Greenville.
  • Flygplatser i Monrovia
    Fakta och data om flygplatser vid Monrovia, Montserrado, Liberia. Totalt finns det 2 flygplatser omkring och i närheten av Monrovia.