Fakta och data om flygplatser i Lesotho. Använd nedanstående länkar för att få mer detaljerad information om olika flygplatser. Tex information om i vilka städer det finns flygplatser. Det finns data om totalt 3 st flygplatser i Lesotho.

Lesotho är ett land med ca 1 919 552 invånare och ligger i Afrika. Huvudstaden är Maseru där det bor ca 118 355 invånare. Det tre största städerna är Maseru, Mafeteng, Leribe. Total yta/area på 30 355 km2 och grannländer som tex Sydafrika. Lesothos officiella valuta är Loti (LSL) och används för att betala med. Olika språk som används är tex English, Southern Sotho, Xhosa, Zulu. För att ringa till Lesotho använder man landskoden 266. Sajter på Internet som kommer från Lesotho har toppdomänen .ls. Andra namn för Lesotho är -. Letar du efter flygresor till eller från Lesotho och vill söka efter billiga flygbiljetter så tipsar vi om sajter och resebolag. Lista och fakta om alla flygplatser och information om väder och kartor över Lesotho.

Flygplatser i Lesotho – Städer

  • Flygplatser i Mantsonyane
    Lista och information om stora flygplatser i och omkring Mantsonyane, -, Lesotho Det finns fakta om en flygplats i närheten av Mantsonyane.
  • Flygplatser i Maseru
    Information och data om flygplatser vid Maseru, Maseru, Lesotho. Det finns data om totalt 2 flygplatser i närheten och kring Maseru.