Information och fakta om flygplatser i Kroatien. Klicka vidare via nedanstående länkar för att få mer detaljerad data om olika flygplatser. Tex information om i vilka orter det finns flygplatser. Det finns fakta om totalt 14 st flygplatser i Kroatien.

Kroatien är ett land där det bor ca 4 491 000 människor och ligger i världsdelen Europa. Huvudstad är Zagreb med ca 698 966 invånare. Det tre största städerna är Zagreb, Split, Rijeka. Total yta/area på 56 542 km2 och grannländer som tex Bosnien och Hercegovina, Bosnien-Hercegovina, Ungern, Montenegro, Serbien, Slovenien. Kroatiens officiella valuta är Kuna (HRK) och används för att betala med. Olika språk som används är tex Croatian, Serbian. För att ringa till Kroatien använder man landskoden 385. Sajter på Internet som kommer från Kroatien har toppdomänen .hr. Andra namn för Kroatien är -. Letar du efter flygresor till eller från Kroatien och vill söka efter billiga flygbiljetter så tipsar vi om sajter och resebolag. Lista och fakta om alla flygplatser och information om väder och kartor över Kroatien.

Flygplatser i Kroatien – Städer

 • Flygplatser i Brac
  Information och data om flygplatser vid Brac, -, Kroatien. Det finns data om totalt en flygplats i närheten och kring Brac.
 • Flygplatser i Cepin
  Lista och information om stora flygplatser i och omkring Cepin, Osijek-Baranja, Kroatien Det finns fakta om en flygplats i närheten av Cepin.
 • Flygplatser i Dubrovnik
  Information och data om flygplatser vid Dubrovnik, Dubrovnik-Neretva, Kroatien. Det finns data om totalt en flygplats i närheten och kring Dubrovnik.
 • Flygplatser i Grobnik
  Lista och information om stora flygplatser i och omkring Grobnik, -, Kroatien Det finns fakta om en flygplats i närheten av Grobnik.
 • Flygplatser i Mali Losinj
  Information och data om flygplatser vid Mali Losinj, Primorje-Gorski kotar, Kroatien. Det finns data om totalt en flygplats i närheten och kring Mali Losinj.
 • Flygplatser i Osijek
  Information och data om flygplatser vid Osijek, Osijek-Baranja, Kroatien. Det finns data om totalt en flygplats i närheten och kring Osijek.
 • Flygplatser i Pula
  Lista och information om stora flygplatser i och omkring Pula, Istrien, Kroatien Det finns fakta om en flygplats i närheten av Pula.
 • Flygplatser i Rijeka
  Lista och information om stora flygplatser i och omkring Rijeka, Primorje-Gorski kotar, Kroatien Det finns fakta om en flygplats i närheten av Rijeka.
 • Flygplatser i Split
  Information och data om flygplatser vid Split, Split-Dalmatien, Kroatien. Det finns data om totalt en flygplats i närheten och kring Split.
 • Flygplatser i Udbina
  Information och data om flygplatser vid Udbina, -, Kroatien. Det finns data om totalt en flygplats i närheten och kring Udbina.
 • Flygplatser i Varazdin
  Fakta och data om flygplatser vid Varazdin, Varaždin, Kroatien. Totalt finns det en flygplats omkring och i närheten av Varazdin.
 • Flygplatser i Zadar
  Information och data om flygplatser vid Zadar, Zadar-regionen, Kroatien. Det finns data om totalt en flygplats i närheten och kring Zadar.
 • Flygplatser i Zagreb
  Information och data om flygplatser vid Zagreb, Zagreb stad, Kroatien. Det finns data om totalt 2 flygplatser i närheten och kring Zagreb.