I Information och data om flygplatser i Kongo. Gå vidare via nedanstående länkar för att få mer detaljerad fakta om olika flygplatser. Tex information om i vilka samhällen det finns flygplatser. Det finns information om totalt 3 st flygplatser i Kongo.

Kongo har ca 3 039 126 invånare och ligger i Afrika. Huvudstad är Brazzaville där det bor ca 1 284 609 invånare. Det tre största städerna är Brazzaville. Total yta/area på 342 000 km2 och grannländer som tex Angola, Demokratiska Republiken Kongo, Zaire, Kongo-Kinshasa, Centralafrikanska republiken, Kamerun, Gabon. Kongos officiella valuta är Franc (XAF) och används för att betala med. Olika språk som används är tex French, Kongo, Lingala. För att ringa till Kongo använder man landskoden 242. Sajter på Internet som kommer från Kongo har toppdomänen .cg. Andra namn för Kongo är Kongo, Kongo-Brazzaville, Republiken Kongo. Letar du efter flygresor till eller från Kongo och vill söka efter billiga flygbiljetter så tipsar vi om sajter och resebolag. Lista och fakta om alla flygplatser och information om väder och kartor över Kongo.

Flygplatser i Kongo – Städer

  • Flygplatser i Brazzaville
    Fakta och data om flygplatser vid Brazzaville, Brazzaville, Kongo. Totalt finns det en flygplats omkring och i närheten av Brazzaville.
  • Flygplatser i Dolisie
    Information och data om flygplatser vid Dolisie, Niari, Kongo. Det finns data om totalt en flygplats i närheten och kring Dolisie.
  • Flygplatser i Pointe-Noire
    Fakta och data om flygplatser vid Pointe-Noire, Pointe-Noire, Kongo. Totalt finns det en flygplats omkring och i närheten av Pointe-Noire.