I Information och data om flygplatser i Komorerna. Gå vidare via nedanstående länkar för att få mer detaljerad fakta om olika flygplatser. Tex information om i vilka samhällen det finns flygplatser. Det finns information om totalt 4 st flygplatser i Komorerna.

Komorerna har ca 773 407 invånare och ligger i Afrika. Huvudstad är Moroni där det bor ca 42 872 invånare. Det tre största städerna är Moroni. Total yta/area på 2 170 km2 och grannländer som tex -. Komorernas officiella valuta är Franc (KMF) och används för att betala med. Olika språk som används är tex Arabic, French. För att ringa till Komorerna använder man landskoden 269. Sajter på Internet som kommer från Komorerna har toppdomänen .km. Andra namn för Komorerna är -. Letar du efter flygresor till eller från Komorerna och vill söka efter billiga flygbiljetter så tipsar vi om sajter och resebolag. Lista och fakta om alla flygplatser och information om väder och kartor över Komorerna.

Flygplatser i Komorerna – Städer

  • Flygplatser i Anjouan
    Information och data om flygplatser vid Anjouan, -, Komorerna. Det finns data om totalt en flygplats i närheten och kring Anjouan.
  • Flygplatser i Moheli
    Lista och information om stora flygplatser i och omkring Moheli, -, Komorerna Det finns fakta om en flygplats i närheten av Moheli.
  • Flygplatser i Moroni
    Lista och information om stora flygplatser i och omkring Moroni, Grande Comore, Komorerna Det finns fakta om 2 flygplatser i närheten av Moroni.