Fakta och data om flygplatser i Kirgizistan. Använd nedanstående länkar för att få mer detaljerad information om olika flygplatser. Tex information om i vilka städer det finns flygplatser. Det finns data om totalt 3 st flygplatser i Kirgizistan.

Kirgizistan är ett land med ca 5 508 626 invånare och ligger i Asien. Huvudstaden är Bisjkek där det bor ca 900 000 invånare. Det tre största städerna är Bisjkek, Osj, Dzjalal-Abad. Total yta/area på 198 500 km2 och grannländer som tex Kina, Kazakstan, Tadzjikistan, Uzbekistan. Kirgizistans officiella valuta är Som (KGS) och används för att betala med. Olika språk som används är tex Kirghiz, Russian, Uzbek. För att ringa till Kirgizistan använder man landskoden 996. Sajter på Internet som kommer från Kirgizistan har toppdomänen .kg. Andra namn för Kirgizistan är -. Letar du efter flygresor till eller från Kirgizistan och vill söka efter billiga flygbiljetter så tipsar vi om sajter och resebolag. Lista och fakta om alla flygplatser och information om väder och kartor över Kirgizistan.

Flygplatser i Kirgizistan – Städer

  • Flygplatser i Batken
    Fakta och data om flygplatser vid Batken, Batken, Kirgizistan. Totalt finns det en flygplats omkring och i närheten av Batken.
  • Flygplatser i Bisjkek
    Information och data om flygplatser vid Bisjkek, Chuy, Kirgizistan. Det finns data om totalt en flygplats i närheten och kring Bisjkek.
  • Flygplatser i Osj
    Lista och information om stora flygplatser i och omkring Osj, Osh, Kirgizistan Det finns fakta om en flygplats i närheten av Osj.