Information och fakta om flygplatser i Kamerun. Klicka vidare via nedanstående länkar för att få mer detaljerad data om olika flygplatser. Tex information om i vilka orter det finns flygplatser. Det finns fakta om totalt 10 st flygplatser i Kamerun.

Kamerun är ett land där det bor ca 19 294 149 människor och ligger i världsdelen Afrika. Huvudstad är Yaoundé med ca 1 299 369 invånare. Det tre största städerna är Douala, Yaoundé. Total yta/area på 475 440 km2 och grannländer som tex Centralafrikanska republiken, Kongo, Kongo-Brazzaville, Republiken Kongo, Gabon, Ekvatorialguinea, Nigeria, Tchad. Kameruns officiella valuta är Franc (XAF) och används för att betala med. Olika språk som används är tex English, French. För att ringa till Kamerun använder man landskoden 237. Sajter på Internet som kommer från Kamerun har toppdomänen .cm. Andra namn för Kamerun är -. Letar du efter flygresor till eller från Kamerun och vill söka efter billiga flygbiljetter så tipsar vi om sajter och resebolag. Lista och fakta om alla flygplatser och information om väder och kartor över Kamerun.

Flygplatser i Kamerun – Städer

 • Flygplatser i Bafoussam
  Fakta och data om flygplatser vid Bafoussam, West, Kamerun. Totalt finns det en flygplats omkring och i närheten av Bafoussam.
 • Flygplatser i Bamenda
  Fakta och data om flygplatser vid Bamenda, North-West Province, Kamerun. Totalt finns det en flygplats omkring och i närheten av Bamenda.
 • Flygplatser i Douala
  Fakta och data om flygplatser vid Douala, Littoral, Kamerun. Totalt finns det en flygplats omkring och i närheten av Douala.
 • Flygplatser i Foumban
  Lista och information om stora flygplatser i och omkring Foumban, West, Kamerun Det finns fakta om en flygplats i närheten av Foumban.
 • Flygplatser i Garoua
  Lista och information om stora flygplatser i och omkring Garoua, North Province, Kamerun Det finns fakta om en flygplats i närheten av Garoua.
 • Flygplatser i Maroua
  Information och data om flygplatser vid Maroua, Far North, Kamerun. Det finns data om totalt en flygplats i närheten och kring Maroua.
 • Flygplatser i N'gaoundere
  Fakta och data om flygplatser vid N'gaoundere, -, Kamerun. Totalt finns det en flygplats omkring och i närheten av N'gaoundere.
 • Flygplatser i Tiko
  Fakta och data om flygplatser vid Tiko, South-West Province, Kamerun. Totalt finns det en flygplats omkring och i närheten av Tiko.
 • Flygplatser i Yaoundé
  Lista och information om stora flygplatser i och omkring Yaoundé, Centre, Kamerun Det finns fakta om 2 flygplatser i närheten av Yaoundé.