Fakta och data om flygplatser i Jordanien. Använd nedanstående länkar för att få mer detaljerad information om olika flygplatser. Tex information om i vilka städer det finns flygplatser. Det finns data om totalt 6 st flygplatser i Jordanien.

Jordanien är ett land med ca 6 407 085 invånare och ligger i Asien. Huvudstaden är Amman där det bor ca 1 275 857 invånare. Det tre största städerna är Amman, Zarqa, Akaba. Total yta/area på 92 300 km2 och grannländer som tex Israel, Irak, Palestinska territoriet, Saudiarabien, Syrien. Jordaniens officiella valuta är Dinar (JOD) och används för att betala med. Olika språk som används är tex Arabic, English. För att ringa till Jordanien använder man landskoden 962. Sajter på Internet som kommer från Jordanien har toppdomänen .jo. Andra namn för Jordanien är -. Letar du efter flygresor till eller från Jordanien och vill söka efter billiga flygbiljetter så tipsar vi om sajter och resebolag. Lista och fakta om alla flygplatser och information om väder och kartor över Jordanien.

Flygplatser i Jordanien – Städer

 • Flygplatser i Akaba
  Information och data om flygplatser vid Akaba, Aqaba, Jordanien. Det finns data om totalt en flygplats i närheten och kring Akaba.
 • Flygplatser i Amman
  Fakta och data om flygplatser vid Amman, Amman, Jordanien. Totalt finns det 2 flygplatser omkring och i närheten av Amman.
 • Flygplatser i Hotel Four
  Information och data om flygplatser vid Hotel Four, -, Jordanien. Det finns data om totalt en flygplats i närheten och kring Hotel Four.
 • Flygplatser i Mafraq
  Lista och information om stora flygplatser i och omkring Mafraq, Mafraq, Jordanien Det finns fakta om en flygplats i närheten av Mafraq.
 • Flygplatser i Wadi Rum Desert
  Fakta och data om flygplatser vid Wadi Rum Desert, -, Jordanien. Totalt finns det en flygplats omkring och i närheten av Wadi Rum Desert.