I Information och data om flygplatser i Jamaica. Gå vidare via nedanstående länkar för att få mer detaljerad fakta om olika flygplatser. Tex information om i vilka samhällen det finns flygplatser. Det finns information om totalt 7 st flygplatser i Jamaica.

Jamaica har ca 2 847 232 invånare och ligger i Nordamerika. Huvudstad är Kingston där det bor ca 0 invånare. Det tre största städerna är Port Royal. Total yta/area på 10 991 km2 och grannländer som tex -. Jamaicas officiella valuta är Dollar (JMD) och används för att betala med. Olika språk som används är tex English. För att ringa till Jamaica använder man landskoden +1-876. Sajter på Internet som kommer från Jamaica har toppdomänen .jm. Andra namn för Jamaica är -. Letar du efter flygresor till eller från Jamaica och vill söka efter billiga flygbiljetter så tipsar vi om sajter och resebolag. Lista och fakta om alla flygplatser och information om väder och kartor över Jamaica.

Flygplatser i Jamaica – Städer

 • Flygplatser i Falmouth
  Information och data om flygplatser vid Falmouth, Trelawny, Jamaica. Det finns data om totalt en flygplats i närheten och kring Falmouth.
 • Flygplatser i Kingston
  Fakta och data om flygplatser vid Kingston, Kingston, Jamaica. Totalt finns det 2 flygplatser omkring och i närheten av Kingston.
 • Flygplatser i Montego Bay
  Fakta och data om flygplatser vid Montego Bay, Saint James, Jamaica. Totalt finns det en flygplats omkring och i närheten av Montego Bay.
 • Flygplatser i Negril
  Lista och information om stora flygplatser i och omkring Negril, Westmoreland, Jamaica Det finns fakta om en flygplats i närheten av Negril.
 • Flygplatser i Ocho Rios
  Fakta och data om flygplatser vid Ocho Rios, Saint Ann, Jamaica. Totalt finns det en flygplats omkring och i närheten av Ocho Rios.
 • Flygplatser i Port Antonio
  Fakta och data om flygplatser vid Port Antonio, Portland, Jamaica. Totalt finns det en flygplats omkring och i närheten av Port Antonio.