Fakta och data om flygplatser i Hongkong. Använd nedanstående länkar för att få mer detaljerad information om olika flygplatser. Tex information om i vilka städer det finns flygplatser. Det finns data om totalt 13 st flygplatser i Hongkong.

Hongkong är ett land med ca 6 898 686 invånare och ligger i Asien. Huvudstaden är Hong Kong där det bor ca 7 012 738 invånare. Det tre största städerna är Hong Kong, Kowloon. Total yta/area på 1 092 km2 och grannländer som tex -. Hongkongs officiella valuta är Dollar (HKD) och används för att betala med. Olika språk som används är tex English, Chinese. För att ringa till Hongkong använder man landskoden 852. Sajter på Internet som kommer från Hongkong har toppdomänen .hk. Andra namn för Hongkong är -. Letar du efter flygresor till eller från Hongkong och vill söka efter billiga flygbiljetter så tipsar vi om sajter och resebolag. Lista och fakta om alla flygplatser och information om väder och kartor över Hongkong.

Flygplatser i Hongkong – Städer

  • Flygplatser i Hong Kong
    Lista och information om stora flygplatser i och omkring Hong Kong, -, Hongkong Det finns fakta om 12 flygplatser i närheten av Hong Kong.
  • Flygplatser i Sek Kong
    Information och data om flygplatser vid Sek Kong, -, Hongkong. Det finns data om totalt en flygplats i närheten och kring Sek Kong.