I Information och data om flygplatser i Guernsey. Gå vidare via nedanstående länkar för att få mer detaljerad fakta om olika flygplatser. Tex information om i vilka samhällen det finns flygplatser. Det finns information om totalt 2 st flygplatser i Guernsey.

Guernsey har ca 65 228 invånare och ligger i Europa. Huvudstad är St Peter Port där det bor ca 0 invånare. Det tre största städerna är St. Peter Port. Total yta/area på 78 km2 och grannländer som tex -. Guernseys officiella valuta är Pound (GBP) och används för att betala med. Olika språk som används är tex English, French. För att ringa till Guernsey använder man landskoden +44-1481. Sajter på Internet som kommer från Guernsey har toppdomänen .gg. Andra namn för Guernsey är -. Letar du efter flygresor till eller från Guernsey och vill söka efter billiga flygbiljetter så tipsar vi om sajter och resebolag. Lista och fakta om alla flygplatser och information om väder och kartor över Guernsey.

Flygplatser i Guernsey – Städer

  • Flygplatser i Alderney
    Lista och information om stora flygplatser i och omkring Alderney, -, Guernsey Det finns fakta om en flygplats i närheten av Alderney.
  • Flygplatser i Guernsey
    Fakta och data om flygplatser vid Guernsey, -, Guernsey. Totalt finns det en flygplats omkring och i närheten av Guernsey.