Information och fakta om flygplatser i Gibraltar. Klicka vidare via nedanstående länkar för att få mer detaljerad data om olika flygplatser. Tex information om i vilka orter det finns flygplatser. Det finns fakta om totalt 1 st flygplatser i Gibraltar.

Gibraltar är ett land där det bor ca 27 884 människor och ligger i världsdelen Europa. Huvudstad är Gibraltar med ca 26 544 invånare. Det tre största städerna är Gibraltar. Total yta/area på 7 km2 och grannländer som tex Spanien. Gibraltars officiella valuta är Pound (GIP) och används för att betala med. Olika språk som används är tex English, Italian, Portuguese, Spanish. För att ringa till Gibraltar använder man landskoden 350. Sajter på Internet som kommer från Gibraltar har toppdomänen .gi. Andra namn för Gibraltar är -. Letar du efter flygresor till eller från Gibraltar och vill söka efter billiga flygbiljetter så tipsar vi om sajter och resebolag. Lista och fakta om alla flygplatser och information om väder och kartor över Gibraltar.

Flygplatser i Gibraltar – Städer

  • Flygplatser i Gibraltar
    Lista och information om stora flygplatser i och omkring Gibraltar, -, Gibraltar Det finns fakta om en flygplats i närheten av Gibraltar.