I Information och data om flygplatser i Ghana. Gå vidare via nedanstående länkar för att få mer detaljerad fakta om olika flygplatser. Tex information om i vilka samhällen det finns flygplatser. Det finns information om totalt 6 st flygplatser i Ghana.

Ghana har ca 24 339 838 invånare och ligger i Afrika. Huvudstad är Accra där det bor ca 1 963 264 invånare. Det tre största städerna är Accra, Kumasi, Tamale. Total yta/area på 239 460 km2 och grannländer som tex Burkina Faso, Elfenbenskusten, Togo. Ghanas officiella valuta är Cedi (GHS) och används för att betala med. Olika språk som används är tex Akan, English, Ewe, Twi. För att ringa till Ghana använder man landskoden 233. Sajter på Internet som kommer från Ghana har toppdomänen .gh. Andra namn för Ghana är -. Letar du efter flygresor till eller från Ghana och vill söka efter billiga flygbiljetter så tipsar vi om sajter och resebolag. Lista och fakta om alla flygplatser och information om väder och kartor över Ghana.

Flygplatser i Ghana – Städer

 • Flygplatser i Accra
  Lista och information om stora flygplatser i och omkring Accra, Greater Accra, Ghana Det finns fakta om en flygplats i närheten av Accra.
 • Flygplatser i Kumasi
  Fakta och data om flygplatser vid Kumasi, Ashanti, Ghana. Totalt finns det en flygplats omkring och i närheten av Kumasi.
 • Flygplatser i Sunyani
  Fakta och data om flygplatser vid Sunyani, Brong-Ahafo, Ghana. Totalt finns det en flygplats omkring och i närheten av Sunyani.
 • Flygplatser i Takoradi
  Lista och information om stora flygplatser i och omkring Takoradi, Western, Ghana Det finns fakta om en flygplats i närheten av Takoradi.
 • Flygplatser i Tamale
  Fakta och data om flygplatser vid Tamale, Northern, Ghana. Totalt finns det en flygplats omkring och i närheten av Tamale.
 • Flygplatser i Wa
  Fakta och data om flygplatser vid Wa, Upper West, Ghana. Totalt finns det en flygplats omkring och i närheten av Wa.