I Information och data om flygplatser i Georgien. Gå vidare via nedanstående länkar för att få mer detaljerad fakta om olika flygplatser. Tex information om i vilka samhällen det finns flygplatser. Det finns information om totalt 5 st flygplatser i Georgien.

Georgien har ca 4 630 000 invånare och ligger i Asien. Huvudstad är Tbilisi där det bor ca 1 049 498 invånare. Det tre största städerna är Tbilisi, Kutaisi, Batumi. Total yta/area på 69 700 km2 och grannländer som tex Armenien, Azerbajdzjan, Ryssland, Turkiet. Georgiens officiella valuta är Lari (GEL) och används för att betala med. Olika språk som används är tex Azerbaijani, Armenian, Georgian, Russian. För att ringa till Georgien använder man landskoden 995. Sajter på Internet som kommer från Georgien har toppdomänen .ge. Andra namn för Georgien är -. Letar du efter flygresor till eller från Georgien och vill söka efter billiga flygbiljetter så tipsar vi om sajter och resebolag. Lista och fakta om alla flygplatser och information om väder och kartor över Georgien.

Flygplatser i Georgien – Städer

 • Flygplatser i Batumi
  Fakta och data om flygplatser vid Batumi, Ajaria, Georgien. Totalt finns det en flygplats omkring och i närheten av Batumi.
 • Flygplatser i Kutaisi
  Fakta och data om flygplatser vid Kutaisi, Imeretien, Georgien. Totalt finns det en flygplats omkring och i närheten av Kutaisi.
 • Flygplatser i Mest'ia
  Lista och information om stora flygplatser i och omkring Mest'ia, Samegrelo and Zemo Svaneti, Georgien Det finns fakta om en flygplats i närheten av Mest'ia.
 • Flygplatser i Suchumi
  Fakta och data om flygplatser vid Suchumi, Abchazien, Georgien. Totalt finns det en flygplats omkring och i närheten av Suchumi.
 • Flygplatser i Tbilisi
  Information och data om flygplatser vid Tbilisi, -, Georgien. Det finns data om totalt en flygplats i närheten och kring Tbilisi.