I Information och data om flygplatser i Estland. Gå vidare via nedanstående länkar för att få mer detaljerad fakta om olika flygplatser. Tex information om i vilka samhällen det finns flygplatser. Det finns information om totalt 9 st flygplatser i Estland.

Estland har ca 1 291 170 invånare och ligger i Europa. Huvudstad är Tallinn där det bor ca 394 024 invånare. Det tre största städerna är Tallinn, Reval, Lindanäs. Total yta/area på 45 226 km2 och grannländer som tex Lettland, Ryssland. Estlands officiella valuta är Euro (EUR) och används för att betala med. Olika språk som används är tex Estonian, Russian. För att ringa till Estland använder man landskoden 372. Sajter på Internet som kommer från Estland har toppdomänen .ee. Andra namn för Estland är -. Letar du efter flygresor till eller från Estland och vill söka efter billiga flygbiljetter så tipsar vi om sajter och resebolag. Lista och fakta om alla flygplatser och information om väder och kartor över Estland.

Flygplatser i Estland – Städer

 • Flygplatser i Armari Air Force Base
  Lista och information om stora flygplatser i och omkring Armari Air Force Base, -, Estland Det finns fakta om en flygplats i närheten av Armari Air Force Base.
 • Flygplatser i Kihnu
  Information och data om flygplatser vid Kihnu, -, Estland. Det finns data om totalt en flygplats i närheten och kring Kihnu.
 • Flygplatser i Kuressaare
  Fakta och data om flygplatser vid Kuressaare, Saare län, Estland. Totalt finns det en flygplats omkring och i närheten av Kuressaare.
 • Flygplatser i Kärrdal
  Fakta och data om flygplatser vid Kärrdal, Dagö län, Estland. Totalt finns det en flygplats omkring och i närheten av Kärrdal.
 • Flygplatser i Pärnu
  Lista och information om stora flygplatser i och omkring Pärnu, Pärnu län, Estland Det finns fakta om en flygplats i närheten av Pärnu.
 • Flygplatser i Ruhnu
  Lista och information om stora flygplatser i och omkring Ruhnu, -, Estland Det finns fakta om en flygplats i närheten av Ruhnu.
 • Flygplatser i Tallinn
  Lista och information om stora flygplatser i och omkring Tallinn, Harju län, Estland Det finns fakta om en flygplats i närheten av Tallinn.
 • Flygplatser i Tallinn-ulemiste International
  Lista och information om stora flygplatser i och omkring Tallinn-ulemiste International, -, Estland Det finns fakta om en flygplats i närheten av Tallinn-ulemiste International.
 • Flygplatser i Tartu
  Lista och information om stora flygplatser i och omkring Tartu, Tartu län, Estland Det finns fakta om en flygplats i närheten av Tartu.