I Information och data om flygplatser i Djibouti. Gå vidare via nedanstående länkar för att få mer detaljerad fakta om olika flygplatser. Tex information om i vilka samhällen det finns flygplatser. Det finns information om totalt 3 st flygplatser i Djibouti.

Djibouti har ca 740 528 invånare och ligger i Afrika. Huvudstad är Djibouti där det bor ca 623 891 invånare. Det tre största städerna är Djibouti, Tadjourah. Total yta/area på 23 000 km2 och grannländer som tex Eritrea, Etiopien, Somalia. Djiboutis officiella valuta är Franc (DJF) och används för att betala med. Olika språk som används är tex Afar, Arabic, French, Somali. För att ringa till Djibouti använder man landskoden 253. Sajter på Internet som kommer från Djibouti har toppdomänen .dj. Andra namn för Djibouti är -. Letar du efter flygresor till eller från Djibouti och vill söka efter billiga flygbiljetter så tipsar vi om sajter och resebolag. Lista och fakta om alla flygplatser och information om väder och kartor över Djibouti.

Flygplatser i Djibouti – Städer

  • Flygplatser i Djibouti
    Fakta och data om flygplatser vid Djibouti, Djibouti, Djibouti. Totalt finns det en flygplats omkring och i närheten av Djibouti.
  • Flygplatser i Obock
    Fakta och data om flygplatser vid Obock, Obock, Djibouti. Totalt finns det en flygplats omkring och i närheten av Obock.
  • Flygplatser i Tadjourah
    Fakta och data om flygplatser vid Tadjourah, Tadjourah, Djibouti. Totalt finns det en flygplats omkring och i närheten av Tadjourah.