Fakta och data om flygplatser i Cypern. Använd nedanstående länkar för att få mer detaljerad information om olika flygplatser. Tex information om i vilka städer det finns flygplatser. Det finns data om totalt 5 st flygplatser i Cypern.

Cypern är ett land med ca 1 102 677 invånare och ligger i Europa. Huvudstaden är Nicosia där det bor ca 200 452 invånare. Det tre största städerna är Nicosia, Limassol, Larnaca. Total yta/area på 9 250 km2 och grannländer som tex -. Cyperns officiella valuta är Euro (EUR) och används för att betala med. Olika språk som används är tex Modern Greek (1453-), English, Turkish. För att ringa till Cypern använder man landskoden 357. Sajter på Internet som kommer från Cypern har toppdomänen .cy. Andra namn för Cypern är -. Letar du efter flygresor till eller från Cypern och vill söka efter billiga flygbiljetter så tipsar vi om sajter och resebolag. Lista och fakta om alla flygplatser och information om väder och kartor över Cypern.

Flygplatser i Cypern – Städer

 • Flygplatser i Akrotiri
  Information och data om flygplatser vid Akrotiri, -, Cypern. Det finns data om totalt en flygplats i närheten och kring Akrotiri.
 • Flygplatser i Larnaca
  Information och data om flygplatser vid Larnaca, Larnaka, Cypern. Det finns data om totalt en flygplats i närheten och kring Larnaca.
 • Flygplatser i Nicosia
  Fakta och data om flygplatser vid Nicosia, Lefkosia, Cypern. Totalt finns det 2 flygplatser omkring och i närheten av Nicosia.
 • Flygplatser i Pafos
  Fakta och data om flygplatser vid Pafos, Pafos, Cypern. Totalt finns det en flygplats omkring och i närheten av Pafos.