Information och fakta om flygplatser i Burundi. Klicka vidare via nedanstående länkar för att få mer detaljerad data om olika flygplatser. Tex information om i vilka orter det finns flygplatser. Det finns fakta om totalt 1 st flygplatser i Burundi.

Burundi är ett land där det bor ca 9 863 117 människor och ligger i världsdelen Afrika. Huvudstad är Bujumbura med ca 331 700 invånare. Det tre största städerna är Bujumbura, Gitega. Total yta/area på 27 830 km2 och grannländer som tex Demokratiska Republiken Kongo, Zaire, Kongo-Kinshasa, Rwanda, Tanzania. Burundis officiella valuta är Franc (BIF) och används för att betala med. Olika språk som används är tex French, Rundi. För att ringa till Burundi använder man landskoden 257. Sajter på Internet som kommer från Burundi har toppdomänen .bi. Andra namn för Burundi är -. Letar du efter flygresor till eller från Burundi och vill söka efter billiga flygbiljetter så tipsar vi om sajter och resebolag. Lista och fakta om alla flygplatser och information om väder och kartor över Burundi.

Flygplatser i Burundi – Städer

  • Flygplatser i Bujumbura
    Information och data om flygplatser vid Bujumbura, Bujumbura Mairie, Burundi. Det finns data om totalt en flygplats i närheten och kring Bujumbura.