Fakta och data om flygplatser i Burkina Faso. Använd nedanstående länkar för att få mer detaljerad information om olika flygplatser. Tex information om i vilka städer det finns flygplatser. Det finns data om totalt 2 st flygplatser i Burkina Faso.

Burkina Faso är ett land med ca 16 241 811 invånare och ligger i Afrika. Huvudstaden är Ouagadougou där det bor ca 1 086 505 invånare. Det tre största städerna är Ouagadougou. Total yta/area på 274 200 km2 och grannländer som tex Benin, Elfenbenskusten, Ghana, Mali, Niger, Togo. Burkina Fasos officiella valuta är Franc (XOF) och används för att betala med. Olika språk som används är tex French. För att ringa till Burkina Faso använder man landskoden 226. Sajter på Internet som kommer från Burkina Faso har toppdomänen .bf. Andra namn för Burkina Faso är -. Letar du efter flygresor till eller från Burkina Faso och vill söka efter billiga flygbiljetter så tipsar vi om sajter och resebolag. Lista och fakta om alla flygplatser och information om väder och kartor över Burkina Faso.

Flygplatser i Burkina Faso – Städer

  • Flygplatser i Bobo-Dioulasso
    Information och data om flygplatser vid Bobo-Dioulasso, High-Basins, Burkina Faso. Det finns data om totalt en flygplats i närheten och kring Bobo-Dioulasso.
  • Flygplatser i Ouagadougou
    Fakta och data om flygplatser vid Ouagadougou, Centre, Burkina Faso. Totalt finns det en flygplats omkring och i närheten av Ouagadougou.