Fakta och data om flygplatser i Brittiska Indiska oceanöarna. Använd nedanstående länkar för att få mer detaljerad information om olika flygplatser. Tex information om i vilka städer det finns flygplatser. Det finns data om totalt 1 st flygplatser i Brittiska Indiska oceanöarna.

Brittiska Indiska oceanöarna är ett land med ca 4 000 invånare och ligger i Asien. Huvudstaden är Diego Garcia där det bor ca 0 invånare. Det tre största städerna är -. Total yta/area på 60 km2 och grannländer som tex -. Brittiska Indiska oceanöarnas officiella valuta är Dollar (USD) och används för att betala med. Olika språk som används är tex English. För att ringa till Brittiska Indiska oceanöarna använder man landskoden 246. Sajter på Internet som kommer från Brittiska Indiska oceanöarna har toppdomänen .io. Andra namn för Brittiska Indiska oceanöarna är Brittiska Indiska oceanöarna, Brittiska territoriet i Indiska oceanen. Letar du efter flygresor till eller från Brittiska Indiska oceanöarna och vill söka efter billiga flygbiljetter så tipsar vi om sajter och resebolag. Lista och fakta om alla flygplatser och information om väder och kartor över Brittiska Indiska oceanöarna.

Flygplatser i Brittiska Indiska oceanöarna – Städer

  • Flygplatser i Diego Garcia Island
    Lista och information om stora flygplatser i och omkring Diego Garcia Island, -, Brittiska Indiska oceanöarna Det finns fakta om en flygplats i närheten av Diego Garcia Island.