Fakta och data om flygplatser i Bangladesh. Använd nedanstående länkar för att få mer detaljerad information om olika flygplatser. Tex information om i vilka städer det finns flygplatser. Det finns data om totalt 13 st flygplatser i Bangladesh.

Bangladesh är ett land med ca 156 118 464 invånare och ligger i Asien. Huvudstaden är Dacca där det bor ca 10 356 500 invånare. Det tre största städerna är Dacca, Chittagong, Khulna. Total yta/area på 144 000 km2 och grannländer som tex Indien, Myanmar, Burma. Bangladeshs officiella valuta är Taka (BDT) och används för att betala med. Olika språk som används är tex Bengali, English. För att ringa till Bangladesh använder man landskoden 880. Sajter på Internet som kommer från Bangladesh har toppdomänen .bd. Andra namn för Bangladesh är -. Letar du efter flygresor till eller från Bangladesh och vill söka efter billiga flygbiljetter så tipsar vi om sajter och resebolag. Lista och fakta om alla flygplatser och information om väder och kartor över Bangladesh.

Flygplatser i Bangladesh – Städer

 • Flygplatser i Barisal
  Information och data om flygplatser vid Barisal, Barisal, Bangladesh. Det finns data om totalt en flygplats i närheten och kring Barisal.
 • Flygplatser i Chittagong
  Information och data om flygplatser vid Chittagong, Chittagong, Bangladesh. Det finns data om totalt en flygplats i närheten och kring Chittagong.
 • Flygplatser i Cox's Bazar
  Fakta och data om flygplatser vid Cox's Bazar, Chittagong, Bangladesh. Totalt finns det en flygplats omkring och i närheten av Cox's Bazar.
 • Flygplatser i Dacca
  Lista och information om stora flygplatser i och omkring Dacca, Dhaka, Bangladesh Det finns fakta om 2 flygplatser i närheten av Dacca.
 • Flygplatser i Ishurdi
  Fakta och data om flygplatser vid Ishurdi, Rajshahi, Bangladesh. Totalt finns det en flygplats omkring och i närheten av Ishurdi.
 • Flygplatser i Jessore
  Information och data om flygplatser vid Jessore, Khulna, Bangladesh. Det finns data om totalt en flygplats i närheten och kring Jessore.
 • Flygplatser i Khulna
  Information och data om flygplatser vid Khulna, Khulna, Bangladesh. Det finns data om totalt 3 flygplatser i närheten och kring Khulna.
 • Flygplatser i Rajshahi
  Fakta och data om flygplatser vid Rajshahi, Rajshahi, Bangladesh. Totalt finns det en flygplats omkring och i närheten av Rajshahi.
 • Flygplatser i Saidpur
  Information och data om flygplatser vid Saidpur, Rajshahi, Bangladesh. Det finns data om totalt en flygplats i närheten och kring Saidpur.
 • Flygplatser i Sylhet Osmani
  Lista och information om stora flygplatser i och omkring Sylhet Osmani, -, Bangladesh Det finns fakta om en flygplats i närheten av Sylhet Osmani.