Information och fakta om flygplatser i Aruba. Klicka vidare via nedanstående länkar för att få mer detaljerad data om olika flygplatser. Tex information om i vilka orter det finns flygplatser. Det finns fakta om totalt 1 st flygplatser i Aruba.

Aruba är ett land där det bor ca 71 566 människor och ligger i världsdelen Nordamerika. Huvudstad är Oranjestad med ca 29 998 invånare. Det tre största städerna är Oranjestad. Total yta/area på 193 km2 och grannländer som tex -. Arubas officiella valuta är Guilder (AWG) och används för att betala med. Olika språk som används är tex English, Dutch, Spanish. För att ringa till Aruba använder man landskoden 297. Sajter på Internet som kommer från Aruba har toppdomänen .aw. Andra namn för Aruba är -. Letar du efter flygresor till eller från Aruba och vill söka efter billiga flygbiljetter så tipsar vi om sajter och resebolag. Lista och fakta om alla flygplatser och information om väder och kartor över Aruba.

Flygplatser i Aruba – Städer

  • Flygplatser i Oranjestad
    Lista och information om stora flygplatser i och omkring Oranjestad, -, Aruba Det finns fakta om en flygplats i närheten av Oranjestad.