I Information och data om flygplatser i Amerikanska Samoa. Gå vidare via nedanstående länkar för att få mer detaljerad fakta om olika flygplatser. Tex information om i vilka samhällen det finns flygplatser. Det finns information om totalt 3 st flygplatser i Amerikanska Samoa.

Amerikanska Samoa har ca 57 881 invånare och ligger i Oceanien. Huvudstad är Pago Pago där det bor ca 11 500 invånare. Det tre största städerna är Pago Pago. Total yta/area på 199 km2 och grannländer som tex -. Amerikanska Samoas officiella valuta är Dollar (USD) och används för att betala med. Olika språk som används är tex English, Samoan, Tonga (Tonga Islands). För att ringa till Amerikanska Samoa använder man landskoden +1-684. Sajter på Internet som kommer från Amerikanska Samoa har toppdomänen .as. Andra namn för Amerikanska Samoa är -. Letar du efter flygresor till eller från Amerikanska Samoa och vill söka efter billiga flygbiljetter så tipsar vi om sajter och resebolag. Lista och fakta om alla flygplatser och information om väder och kartor över Amerikanska Samoa.

Flygplatser i Amerikanska Samoa – Städer

  • Flygplatser i Fiti'uta
    Information och data om flygplatser vid Fiti'uta, -, Amerikanska Samoa. Det finns data om totalt en flygplats i närheten och kring Fiti'uta.
  • Flygplatser i Ofu
    Fakta och data om flygplatser vid Ofu, -, Amerikanska Samoa. Totalt finns det en flygplats omkring och i närheten av Ofu.
  • Flygplatser i Pago Pago
    Information och data om flygplatser vid Pago Pago, Eastern District, Amerikanska Samoa. Det finns data om totalt en flygplats i närheten och kring Pago Pago.