Dags att leta efter en ny resa och denna gången komma undan lite billigare än tidigare? Att välja att åka på en restresa i sista minuten är ett bra alternativ. Men det gäller att inte förhasta sig eller vänta för länge så att resorna tar slut eller att priset är för högt.

Det finns en sidor som jämför men det går även bra att leta restresor hos resebolagen. Om man letar i mindre orter så kan det vara bästa att söka direkt hos bolagen. Av alla sajter som jämför har vi kollat på en. Hos sistaminutentips.se kan du hitta tips om billiga sistaminuten resor från Vingresor, Fritidsresor, Ving, GoStay, Detur, Solresor, Lion Alpin och Apollo mfl. Restresor och sistaminuten från Stockholm Arlanda, Göteborg Landvetter, Malmö Sturup mfl. Besök gärna oss ofta så hittar du alltid de bästa och lägsta priserna när du ska resa i sista-minuten. Hos dem kan du filtrera på avreseort, resmål, resebolag, tid, datum pris mm. Snabba och enkla sökverktyg för att du ska hitta din resa.

Från mindre flygplatser som t.ex. Luleå, Umeå, Karlstad, Örebro etc så är antalet resmål och bolag mindre. Kolla upp vilka reseföretag som flyger från din flygplats och leta efter resor direkt på deras hemsida. Det är oftast smidigare eftersom utbudet är mindre. Men det innebär också att det är högre tryck på resorna, den bästa chansen att hitta en billig resa är att leta på avgångar från större flygplatser som t.ex. Arlanda och Landvetter. Där kan man ha tur och göra det bästa fynden.