I Information och data om flygplatser i Turkmenistan. Gå vidare via nedanstående länkar för att få mer detaljerad fakta om olika flygplatser. Tex information om i vilka samhällen det finns flygplatser. Det finns information om totalt 8 st flygplatser i Turkmenistan.

Turkmenistan har ca 4 940 916 invånare och ligger i Asien. Huvudstad är Asjchabad där det bor ca 727 700 invånare. Det tre största städerna är Asjchabad, Türkmenabat, Tasjauz. Total yta/area på 488 100 km2 och grannländer som tex Afghanistan, Iran, Kazakstan, Uzbekistan. Turkmenistans officiella valuta är Manat (TMT) och används för att betala med. Olika språk som används är tex Russian, Turkmen, Uzbek. För att ringa till Turkmenistan använder man landskoden 993. Sajter på Internet som kommer från Turkmenistan har toppdomänen .tm. Andra namn för Turkmenistan är -. Letar du efter flygresor till eller från Turkmenistan och vill söka efter billiga flygbiljetter så tipsar vi om sajter och resebolag. Lista och fakta om alla flygplatser och information om väder och kartor över Turkmenistan.

Flygplatser i Turkmenistan – Städer

 • Flygplatser i Asjchabad
  Fakta och data om flygplatser vid Asjchabad, Achal, Turkmenistan. Totalt finns det en flygplats omkring och i närheten av Asjchabad.
 • Flygplatser i Karabogaz
  Information och data om flygplatser vid Karabogaz, -, Turkmenistan. Det finns data om totalt en flygplats i närheten och kring Karabogaz.
 • Flygplatser i Mary
  Fakta och data om flygplatser vid Mary, Mary, Turkmenistan. Totalt finns det en flygplats omkring och i närheten av Mary.
 • Flygplatser i Nebitdag
  Information och data om flygplatser vid Nebitdag, Balkan, Turkmenistan. Det finns data om totalt en flygplats i närheten och kring Nebitdag.
 • Flygplatser i Tasjauz
  Fakta och data om flygplatser vid Tasjauz, Dasoguz, Turkmenistan. Totalt finns det en flygplats omkring och i närheten av Tasjauz.
 • Flygplatser i Türkmenabat
  Information och data om flygplatser vid Türkmenabat, Lebap, Turkmenistan. Det finns data om totalt 2 flygplatser i närheten och kring Türkmenabat.
 • Flygplatser i Türkmenbaşy
  Information och data om flygplatser vid Türkmenbaşy, Balkan, Turkmenistan. Det finns data om totalt en flygplats i närheten och kring Türkmenbaşy.