I Information och data om flygplatser i Tonga. Gå vidare via nedanstående länkar för att få mer detaljerad fakta om olika flygplatser. Tex information om i vilka samhällen det finns flygplatser. Det finns information om totalt 6 st flygplatser i Tonga.

Tonga har ca 122 580 invånare och ligger i Oceanien. Huvudstad är Nuku’alofa där det bor ca 0 invånare. Det tre största städerna är Nuku’alofa. Total yta/area på 748 km2 och grannländer som tex -. Tongas officiella valuta är Pa’anga (TOP) och används för att betala med. Olika språk som används är tex English, Tonga (Tonga Islands). För att ringa till Tonga använder man landskoden 676. Sajter på Internet som kommer från Tonga har toppdomänen .to. Andra namn för Tonga är -. Letar du efter flygresor till eller från Tonga och vill söka efter billiga flygbiljetter så tipsar vi om sajter och resebolag. Lista och fakta om alla flygplatser och information om väder och kartor över Tonga.

Flygplatser i Tonga – Städer

 • Flygplatser i Angaha, Niuafo'ou Island
  Lista och information om stora flygplatser i och omkring Angaha, Niuafo'ou Island, -, Tonga Det finns fakta om en flygplats i närheten av Angaha, Niuafo'ou Island.
 • Flygplatser i Eua Island
  Lista och information om stora flygplatser i och omkring Eua Island, -, Tonga Det finns fakta om en flygplats i närheten av Eua Island.
 • Flygplatser i Lifuka
  Fakta och data om flygplatser vid Lifuka, -, Tonga. Totalt finns det en flygplats omkring och i närheten av Lifuka.
 • Flygplatser i Niuatoputapu
  Lista och information om stora flygplatser i och omkring Niuatoputapu, -, Tonga Det finns fakta om en flygplats i närheten av Niuatoputapu.
 • Flygplatser i Tongatapu
  Lista och information om stora flygplatser i och omkring Tongatapu, -, Tonga Det finns fakta om en flygplats i närheten av Tongatapu.
 • Flygplatser i Vava'u
  Information och data om flygplatser vid Vava'u, -, Tonga. Det finns data om totalt en flygplats i närheten och kring Vava'u.