Information och fakta om flygplatser i Syrien. Klicka vidare via nedanstående länkar för att få mer detaljerad data om olika flygplatser. Tex information om i vilka orter det finns flygplatser. Det finns fakta om totalt 6 st flygplatser i Syrien.

Syrien är ett land där det bor ca 22 198 110 människor och ligger i världsdelen Asien. Huvudstad är Damaskus med ca 1 569 394 invånare. Det tre största städerna är Aleppo, Damaskus, Homs. Total yta/area på 185 180 km2 och grannländer som tex Israel, Irak, Jordanien, Libanon, Turkiet. Syriens officiella valuta är Pound (SYP) och används för att betala med. Olika språk som används är tex Arabic, English, French, Armenian, Kurdish. För att ringa till Syrien använder man landskoden 963. Sajter på Internet som kommer från Syrien har toppdomänen .sy. Andra namn för Syrien är -. Letar du efter flygresor till eller från Syrien och vill söka efter billiga flygbiljetter så tipsar vi om sajter och resebolag. Lista och fakta om alla flygplatser och information om väder och kartor över Syrien.

Flygplatser i Syrien – Städer

 • Flygplatser i Aleppo
  Lista och information om stora flygplatser i och omkring Aleppo, Aleppo, Syrien Det finns fakta om en flygplats i närheten av Aleppo.
 • Flygplatser i Damaskus
  Fakta och data om flygplatser vid Damaskus, Dimashq, Syrien. Totalt finns det en flygplats omkring och i närheten av Damaskus.
 • Flygplatser i Deire Zor
  Lista och information om stora flygplatser i och omkring Deire Zor, -, Syrien Det finns fakta om en flygplats i närheten av Deire Zor.
 • Flygplatser i Kamishly
  Information och data om flygplatser vid Kamishly, -, Syrien. Det finns data om totalt en flygplats i närheten och kring Kamishly.
 • Flygplatser i Latakia
  Fakta och data om flygplatser vid Latakia, Latakia, Syrien. Totalt finns det en flygplats omkring och i närheten av Latakia.
 • Flygplatser i Palmyra
  Fakta och data om flygplatser vid Palmyra, Homs, Syrien. Totalt finns det en flygplats omkring och i närheten av Palmyra.