I Information och data om flygplatser i Sydgeorgien och Sydsandwichöarna. Gå vidare via nedanstående länkar för att få mer detaljerad fakta om olika flygplatser. Tex information om i vilka samhällen det finns flygplatser. Det finns information om totalt 2 st flygplatser i Sydgeorgien och Sydsandwichöarna.

Sydgeorgien och Sydsandwichöarna har ca 30 invånare och ligger i Antarktis. Huvudstad är Grytviken där det bor ca 2 invånare. Det tre största städerna är Grytviken. Total yta/area på 3 903 km2 och grannländer som tex -. Sydgeorgien och Sydsandwichöarnas officiella valuta är Pound (GBP) och används för att betala med. Olika språk som används är tex English. För att ringa till Sydgeorgien och Sydsandwichöarna använder man landskoden . Sajter på Internet som kommer från Sydgeorgien och Sydsandwichöarna har toppdomänen .gs. Andra namn för Sydgeorgien och Sydsandwichöarna är -. Letar du efter flygresor till eller från Sydgeorgien och Sydsandwichöarna och vill söka efter billiga flygbiljetter så tipsar vi om sajter och resebolag. Lista och fakta om alla flygplatser och information om väder och kartor över Sydgeorgien och Sydsandwichöarna.

Flygplatser i Sydgeorgien och Sydsandwichöarna – Städer

  • Flygplatser i Grytviken
    Fakta och data om flygplatser vid Grytviken, -, Sydgeorgien och Sydsandwichöarna. Totalt finns det en flygplats omkring och i närheten av Grytviken.
  • Flygplatser i Grytvyken
    Information och data om flygplatser vid Grytvyken, -, Sydgeorgien och Sydsandwichöarna. Det finns data om totalt en flygplats i närheten och kring Grytvyken.