I Information och data om flygplatser i S:t Pierre och Miquelon. Gå vidare via nedanstående länkar för att få mer detaljerad fakta om olika flygplatser. Tex information om i vilka samhällen det finns flygplatser. Det finns information om totalt 2 st flygplatser i S:t Pierre och Miquelon.

S:t Pierre och Miquelon har ca 7 012 invånare och ligger i Nordamerika. Huvudstad är Saint-Pierre där det bor ca 6 200 invånare. Det tre största städerna är Saint-Pierre. Total yta/area på 242 km2 och grannländer som tex -. S:t Pierre och Miquelons officiella valuta är Euro (EUR) och används för att betala med. Olika språk som används är tex French. För att ringa till S:t Pierre och Miquelon använder man landskoden 508. Sajter på Internet som kommer från S:t Pierre och Miquelon har toppdomänen .pm. Andra namn för S:t Pierre och Miquelon är -. Letar du efter flygresor till eller från S:t Pierre och Miquelon och vill söka efter billiga flygbiljetter så tipsar vi om sajter och resebolag. Lista och fakta om alla flygplatser och information om väder och kartor över S:t Pierre och Miquelon.

Flygplatser i S:t Pierre och Miquelon – Städer

  • Flygplatser i Miquelon
    Fakta och data om flygplatser vid Miquelon, Miquelon-Langlade, S:t Pierre och Miquelon. Totalt finns det en flygplats omkring och i närheten av Miquelon.
  • Flygplatser i St.-pierre
    Fakta och data om flygplatser vid St.-pierre, -, S:t Pierre och Miquelon. Totalt finns det en flygplats omkring och i närheten av St.-pierre.