Fakta och data om flygplatser i Samoa. Använd nedanstående länkar för att få mer detaljerad information om olika flygplatser. Tex information om i vilka städer det finns flygplatser. Det finns data om totalt 4 st flygplatser i Samoa.

Samoa är ett land med ca 192 001 invånare och ligger i Oceanien. Huvudstaden är Apia där det bor ca 40 407 invånare. Det tre största städerna är Apia. Total yta/area på 2 944 km2 och grannländer som tex -. Samoas officiella valuta är Tala (WST) och används för att betala med. Olika språk som används är tex English, Samoan. För att ringa till Samoa använder man landskoden 685. Sajter på Internet som kommer från Samoa har toppdomänen .ws. Andra namn för Samoa är -. Letar du efter flygresor till eller från Samoa och vill söka efter billiga flygbiljetter så tipsar vi om sajter och resebolag. Lista och fakta om alla flygplatser och information om väder och kartor över Samoa.

Flygplatser i Samoa – Städer

 • Flygplatser i Apia
  Lista och information om stora flygplatser i och omkring Apia, Tuamasaga, Samoa Det finns fakta om en flygplats i närheten av Apia.
 • Flygplatser i Faleolo
  Lista och information om stora flygplatser i och omkring Faleolo, -, Samoa Det finns fakta om en flygplats i närheten av Faleolo.
 • Flygplatser i Savai'i
  Fakta och data om flygplatser vid Savai'i, -, Samoa. Totalt finns det en flygplats omkring och i närheten av Savai'i.
 • Flygplatser i Savaii Island
  Fakta och data om flygplatser vid Savaii Island, -, Samoa. Totalt finns det en flygplats omkring och i närheten av Savaii Island.