I Information och data om flygplatser i Rwanda. Gå vidare via nedanstående länkar för att få mer detaljerad fakta om olika flygplatser. Tex information om i vilka samhällen det finns flygplatser. Det finns information om totalt 3 st flygplatser i Rwanda.

Rwanda har ca 11 055 976 invånare och ligger i Afrika. Huvudstad är Kigali där det bor ca 745 261 invånare. Det tre största städerna är Kigali. Total yta/area på 26 338 km2 och grannländer som tex Burundi, Demokratiska Republiken Kongo, Zaire, Kongo-Kinshasa, Tanzania, Uganda. Rwandas officiella valuta är Franc (RWF) och används för att betala med. Olika språk som används är tex English, French, Kinyarwanda, Swahili (macrolanguage). För att ringa till Rwanda använder man landskoden 250. Sajter på Internet som kommer från Rwanda har toppdomänen .rw. Andra namn för Rwanda är -. Letar du efter flygresor till eller från Rwanda och vill söka efter billiga flygbiljetter så tipsar vi om sajter och resebolag. Lista och fakta om alla flygplatser och information om väder och kartor över Rwanda.

Flygplatser i Rwanda – Städer

  • Flygplatser i Gisenyi
    Fakta och data om flygplatser vid Gisenyi, Western Province, Rwanda. Totalt finns det en flygplats omkring och i närheten av Gisenyi.
  • Flygplatser i Kamembe
    Lista och information om stora flygplatser i och omkring Kamembe, -, Rwanda Det finns fakta om en flygplats i närheten av Kamembe.
  • Flygplatser i Kigali
    Fakta och data om flygplatser vid Kigali, Kigali, Rwanda. Totalt finns det en flygplats omkring och i närheten av Kigali.