Information och fakta om flygplatser i Östtimor. Klicka vidare via nedanstående länkar för att få mer detaljerad data om olika flygplatser. Tex information om i vilka orter det finns flygplatser. Det finns fakta om totalt 3 st flygplatser i Östtimor.

Östtimor är ett land där det bor ca 1 154 625 människor och ligger i världsdelen Oceanien. Huvudstad är Dili med ca 150 000 invånare. Det tre största städerna är Dili. Total yta/area på 15 007 km2 och grannländer som tex Indonesien. Östtimors officiella valuta är Dollar (USD) och används för att betala med. Olika språk som används är tex English, Indonesian, Portuguese. För att ringa till Östtimor använder man landskoden 670. Sajter på Internet som kommer från Östtimor har toppdomänen .tl. Andra namn för Östtimor är -. Letar du efter flygresor till eller från Östtimor och vill söka efter billiga flygbiljetter så tipsar vi om sajter och resebolag. Lista och fakta om alla flygplatser och information om väder och kartor över Östtimor.

Flygplatser i Östtimor – Städer

  • Flygplatser i Baucau
    Information och data om flygplatser vid Baucau, Baucau, Östtimor. Det finns data om totalt en flygplats i närheten och kring Baucau.
  • Flygplatser i Dili
    Lista och information om stora flygplatser i och omkring Dili, Dili, Östtimor Det finns fakta om en flygplats i närheten av Dili.
  • Flygplatser i Suai
    Lista och information om stora flygplatser i och omkring Suai, Cova Lima, Östtimor Det finns fakta om en flygplats i närheten av Suai.