Information och fakta om flygplatser i Niue. Klicka vidare via nedanstående länkar för att få mer detaljerad data om olika flygplatser. Tex information om i vilka orter det finns flygplatser. Det finns fakta om totalt 1 st flygplatser i Niue.

Niue är ett land där det bor ca 2 166 människor och ligger i världsdelen Oceanien. Huvudstad är Alofi med ca 624 invånare. Det tre största städerna är Alofi. Total yta/area på 260 km2 och grannländer som tex -. Niues officiella valuta är Dollar (NZD) och används för att betala med. Olika språk som används är tex English. För att ringa till Niue använder man landskoden 683. Sajter på Internet som kommer från Niue har toppdomänen .nu. Andra namn för Niue är -. Letar du efter flygresor till eller från Niue och vill söka efter billiga flygbiljetter så tipsar vi om sajter och resebolag. Lista och fakta om alla flygplatser och information om väder och kartor över Niue.

Flygplatser i Niue – Städer

  • Flygplatser i Alofi
    Information och data om flygplatser vid Alofi, -, Niue. Det finns data om totalt en flygplats i närheten och kring Alofi.