Information och fakta om flygplatser i Montenegro. Klicka vidare via nedanstående länkar för att få mer detaljerad data om olika flygplatser. Tex information om i vilka orter det finns flygplatser. Det finns fakta om totalt 2 st flygplatser i Montenegro.

Montenegro är ett land där det bor ca 666 730 människor och ligger i världsdelen Europa. Huvudstad är Podgorica med ca 136 473 invånare. Det tre största städerna är Podgorica, Herceg Novi, Pljevlja. Total yta/area på 14 026 km2 och grannländer som tex Albanien, Bosnien och Hercegovina, Bosnien-Hercegovina, Kroatien, Serbien, Kosovo. Montenegros officiella valuta är Euro (EUR) och används för att betala med. Olika språk som används är tex Bosnian, Croatian, Hungarian, Albanian, Serbian. För att ringa till Montenegro använder man landskoden 382. Sajter på Internet som kommer från Montenegro har toppdomänen .me. Andra namn för Montenegro är -. Letar du efter flygresor till eller från Montenegro och vill söka efter billiga flygbiljetter så tipsar vi om sajter och resebolag. Lista och fakta om alla flygplatser och information om väder och kartor över Montenegro.

Flygplatser i Montenegro – Städer

  • Flygplatser i Podgorica
    Lista och information om stora flygplatser i och omkring Podgorica, Podgorica, Montenegro Det finns fakta om en flygplats i närheten av Podgorica.
  • Flygplatser i Tivat
    Fakta och data om flygplatser vid Tivat, Tivat, Montenegro. Totalt finns det en flygplats omkring och i närheten av Tivat.